petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nove loše vesti za Barselonu

Barselona od samog starta sezone ne igra na očekivanom nivou, te trenutno nema ni glavnog trenera, otkako je pre nekoliko dana Roland Kuman dobio otkaz sa mesta šefa struke.

Stoga, postoje velikih problemi na stadionu „Camp Nou“, a da nevolja bude još veća – na duži period ostali su bez usluga argentinskog reprezentativca – Serhija Aguera.

Iskusni golgeter je u utakmici protiv Alavesa tokom vikenda morao da napusti teren pri kraju prvog poluvremena, kada nije mogao da dođe do daha. Odmah je bio transportovan u bolnicu, a detaljna kardiološka ispitivanja ustanovila su da se radi o srčanoj aritmiji.

Lekari su tako preporučili da se njegov period rehabilitacije obavlja veoma pažljivo, te da Argentinac zasigurno neće biti na travnatim terenima najmanje u naredna tri meseca, sve u zavisnosti od procesa oporavka.

Aguero je ovoga leta kao slobodan agent stigao u Barselonu, za koju je do sada odigrao pet utakmica i uspeo je da postigne jedan pogodak u velikom derbiju „El Clasico“ protiv madridskog Reala.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje