subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi dvojac u Radničkom iz Kragujevca

Kragujevčani su doveli dvojicu fudbalera, pred sam kraj prelaznog roka. Jedno pojačanje jeste nekadašnji kapitena Sarajeva, Marko Mihojević. Novi štoper ekipe ima 27 godina, a interesantan podatak je i taj da je u sezoni 2014/15 bio šampion Bosne i Hercegovine sa Sarajevom.

Rođeni Trebinjac je ponikao u Leotaru, odakle je prešao u redove Sarajeva, sa kojim je osvojio Premijer ligu BiH u sezoni 𝟐𝟎𝟏𝟒/𝟏𝟓. Internacionalnu karijeru započeo je u grčkom PAOK-u, koji ga je slao na pozajmice u OFI sa Krita i nemački Ercgebirge. Poslednje tri sezone bio je član turskog Gocepea.

Mihojević je prošao sve mlađe reprezentativne kategorije Bosne i Hercegovine, a ima i 𝟒 nastupa za A selekciju zmajeva„, stoji u zvaničnom saopštenju kluba, na instagram profilu.

Pored Marka, ekipu je pojačao i Pavle Ivelja, koji dolazi na pozajmicu iz Radničkog iz Niša, do kraja tekuće sezone.

Za njega, na instagram profilu kluba, stoji sledeće: „Robusni centarfor je u mlađim kategorijama nastupao za Vojvodinu, Spartak iz Subotice i kruševački Napredak, dok je seniorski staž započeo u Hajduku 1912 iz Kule. Najplodonosniji period svoje karijere imao je u ivanjičkom Javor Matisu, za koji je odigrao 𝟒𝟏 utakmicu i postigao 𝟏𝟒 golova. Posle šest meseci provedenih u beogradskom Grafičaru, prošlog leta stigao je na „Čair“, gde je jesenas uglavnom dobijao priliku sa klupe. I pored toga uspeo je da sakupi 𝟏𝟗 nastupa za niški Real u superligaškoj konkurenciji, uz po jedan gol i asistenciju.

Pre njih dvojice, ekipu su ove zime pojačali Mehmed Ćosić, Tomislav Dadić i Besim Šerbečić.


Slika preuzeta sa website-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje