ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi Italijan u Torontu

Kanadski klub – Toronto koji se takmiči u američkoj MLS ligi ozvaničio je dolazak reprezentativca Italije – Federika Bernardeskija.

Bernardeski ima 28 godina, igra na pozicijama ofanzivnog veziste ili krilnog napadača, a stigao je kao „free agent“ nakon isteka saradnje sa torinskim Juventusom. Ugovor je potpisan do kraja 2026. godine.

Svakako, zanimljiva je činjenica da je Bernardeski postao čak treći italijanski fudbaler koji je ovog leta potpisao za Toronto, jer su pre njega u klub stigli – Lorenco Insinje i Domeniko Krišito.

 

„Oduševljeni smo što uspeli da dovedemo Feredika u naš tim. Kao igrač i kao osoba, verujemo da je on upravo ono što nam je trenutno potrebno i na terenu i u svlačionici. Federiko se dokazao kao šampion i lider u Juventusu i za reprezentaciju Italije i donosi pedigre u Toronto koji nema premca“, rekao je predsednik kluba – Bil Mening.

Za Bernardeskija će ovo biti prvi inostrani angažman u karijeri, jer je do sada nastupao isključivo za timove sa Apeninskog poluostrva – Fiorentina, Krotone i Juventus.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje