petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi peh za Pogbu

Juventus je u nedelju veče na svom terenu savladao Kremoneze (2:0), ali „cenu“ tog trijumfa „platili“ su novom povredom francuskog reprezentativca – Pola Pogbe.

30-godišnji vezista koji je se po prvi put našao u startnoj postavi torinskog kluba nakon njegovog povratka iz Mančester Junajteda, zbog povrede morao je da napusti teren sa suzama u očima sredinom prvog poluvremena.

„Svi smo razočarani, ne samo zato što je igrao prilično dobro. Tužno je, jer se mnogo žrtvovao da bi se vratio. Uvek postoji rizik kada godinu dana niste igrali, a posebno kada počnete meč“, rekao je trener ekipe – Masimilijano Alegri.

Nakon što se tokom leta vratio u redove „Stare Dame“, Pogba je doživeo povredu kolena u predsezoni, ali je u početku odlučio da ne bude operisan, strahujući da bi to moglo da ga isključi sa Svetskog prvenstva u Kataru. Ipak, kasnije je procenjeno da mu je ipak potrebna operacija i, iako se vratio u tim u januaru, imao je još jedan mišićni problem koji je dodatno odložio njegov povratak na teren.

Za sada nije poznato koliko će biti van stroja ovoga puta, ali je izvesno da je aktuelna sezona za njega završena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje