petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi potpis u Humskoj!

Partizan je pre nekoliko dana (danas i oficijano potvrđeno) doveo kamerunskog internacionalca – Maki Banjaka u svoje redove, a sada je klub potvrdio dolazak još jednog igrača.

U pitanju je talentovani štoper –  Dušan Lalatović (21) koji je stigao bez obeštećenja, nakon raskida ugovora sa slovačkom ekipom, Dunajskom Stredom. Perpektivni defanzivac je potpisao saradnju sve do leta 2023. godine uz opciju da se ugovor produži za dodatnih godinu dana.

 

„Mladog Lalatovića smo zapazili još prošle godine. Budući da pratimo sve igrače koji mogu ne samo da doprinesu sada dobrim partijama Partizana, već i da budu naš zalog za budućnost, drago nam je da je i on potpisao danas za naš klub. Od njega očekujemo da raste i razvija se uz Partizan i da svojim igrama ostavi trag“, rekao je sportski direktor kluba, Miloš Vazura.

Lalatović je karijeru počeo u FK Vojvodina 2016. godine, a pred dolaska u Humsku nastupao je i za – Bud.Gložan, Radnički Niš, Dinamo Vranje, Radnički Niš, Slavija Sofija, Rad Zrenjanin, Dunajska Streda.

Fotografije preuzeta sa sajta: http://partizan.rs/

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje