nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NOVI TERMIN: Srbija na Finsku 9. decembra!

Reprezentacije Srbije i Finske ponovo će na teren 9. decembra, u odlučujućem duelu za planetarnu smotru. Ova informacija se čini kao najizvesnija posle arbitriranja UEFA poslednjih dana, ali se, takođe, čini kao izvesno da utakmica neće biti odigrana u Finskoj.

Naime, bez obzira na to što se čeka odluka tamošnjih vlasti, odnosno garancija da utakmica može da bude odigrana u toj zemlji, iz Fudbalskog saveza Srbije su poslali pismo sa jasnim argumentima zašto je tako nešto neprihvatljivo, izričito stavljajući do znanja da je domaćin jedini krivac zašto susret nije održan u predviđenom terminu. Samim tim, kao moguće alternative dolaze u obzir jedan od srpskih gradova ili neutralni teren. Očekuje se da će nedoumice biti razrešene do kraja nedelje.

Orlovi su savladali Finsku u Kragujevcu rezultatom 1:0, u prvoj utakmici baraža za plasman na Svetsko prvenstvo u Litvaniji 2021. godine,  golom Marka Pršića. Susret u Vanti je bio zakazan za prošli utorak, ali ga je Vlada Finske otkazala u trenucima kada je naš nacionalni tim već doputovao u tu zemlju, što je izazvalo revolt u redovima Orlova.

U drugom dvomeču baraža, Češka je eliminisala Hrvatsku posle mnogo neizvesnosti – na penale.


Izvor: FutsalSrbija

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje