petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Oba tima sa izostancima u odbrani, da li nas očekuje efikasna utakmica?

➡️ BRAZIL: Copa Verde

🇧🇷 01:00 Princesa do Solimões  – Paysandu

TIP: GGv3+ (1.62) ➖ FT:0:0

Ovo će biti drugi susret ovih timova u nokaut fazi Copa Verde. Prvi put se to dogodilo 2014. godine, gde je Paysandu slavio u oba navrata, kod kuće (6:1) i u gostima (1:2).

Princesa do Solimões  nastupa u takmičenju Amazonense gde trenutno zauzimaju 3. poziciju. Mogu se pohvaliti dobrim partijama kod kuće, gde su na 4 odigrana meča osvojili ukupno 9 bodova. U Copa Brazilu igrali su nerešeno sa Ituanom, samim tim nisu uspeli da napreduju.

Trene Aberdal Lana neće moći da računa na neka važna imena u svom sastavu, pre svega u defanzivnom delu: Eric  (9/0 D), Wesley (11/0 D) i Felipe Tiririca (9/1 D), dok je najbolji strelac Aleilson (10/8 F) suspendovan.

Paysandu sa druge strane, doživeo je prvi poraz u sezoni. U prošlom kolu Paranensea, gde ih je  Caete savladao rezultatom (2:1). Samim tim forma je uzdrmana.

Trener Márcio Fernandes je pozvao ukupno 19 igrača na ovom susretu. Medjutim, moraće da improvizuje, jer je 6 igrača povređena, najvise je odbrana pogođena. Genílson (4/0 D), Naylhor (5/0 D), Samuel Santos (4/0 D), Eltinho (2/0 D), Alex Matos (2/0 F)  i Stéfano Pinho (5/1 F) neće igrati večeras.

S obzirom da obe ekipe, imaju probleme oko formiranja odbrane, jer nedostaju nekoliko standardnih igrača na obe strane. Možda možemo očekivati efikasnu utakmicu, netipično za Brazilske klubove, ali nije nemoguće. Probaćemo na manji ulogu tip GGv3+ (GG ili 3+), kao i 3+ (2.10). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje