ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Oboren rekord Premijer lige!

Najveća tranfer saga ovog januarskog prelaznog roka je napokon dobila svoj epilog. Naime, argentinski reprezentativac – Enco Fernadez svoju karijeru nastavlja u dresu engleskog kluba – Čelzija.

Radi se o momku koji ima 22. godine, igra na mestu centralnog veziste, a dolazi za sumu od 121.000.000 eura (koja će biti isplaćena u nekoliko rata) iz redova portugalskog velikana, Benfike. Talentovani fudbaler je nakon lekarskih pregleda sa upravom „Plavaca“ potpisao ugovor sve do leta 2031. godine.

Pritom, Fernandez je time postao najskuplje plaćeno pojačanje nekog kluba iz Premijer lige, čime je sada postavljen novi rekord.

 

Argentinac tako nakon svega pola godine odlazi iz redova Benfike, dok je „ponikao“ u ekipi, River Plate. Sa „Gaučosima“ na nedavno odigranom Mundijalu u Kataru uspeo je da osvoji titulu svetskog prvaka.

Čelzi je na kraju uspeo da dovede svoju „prvu metu“ u ovom transfer roku, nakon mesec dana dugih pregovora sa lisabonskim klubom koji je upravo insistirao na spomenutom obeštećenju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje