nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Bila je odlična košarkaška utakmica

KK Partizan je prvo četvrtak veče savladao večitg rivala KK Crvenu Zvezdu (88:86) u okviru 5. kola Eurolige, a sada su ponovo bili bolji od „crveno-belih“ rezultatom 98:87 u sklopu regionalne ABA lige u kojem i brane naslov prvaka.

U pobedničkom taboru se posebno istakao – Frenk Kaminski sa 22 poena, Aleksa Avramović je dodao 13, a Zek Ledej je imao 12 poena. Goste je predvodio – Šabaz Nejpir sa 23 poena, Rokas Gedraitis je imao 13, a Luka Mitrović 12 poena.

„Posle četiri dana, ponovo fantastična atmosfera, hvala svim ljudima koji su došli da bodre ekipu. Nije lako igrati u kratkom periodu dve utakmice u ligaškom delu sezone protiv istog tima. Bila je odlična košarkaška utakmica. Zvezda je dobro otvorila, a mi napravili glavnu razliku u drugoj deonici. Pogodili smo neke šuteve u trećoj, ali smo imali neka individialna rešenja koja mi se ne sviđaju i na kojima moramo da radimo. Na kraju smo dobili utakmicu i čestitam igračima na pobedi. Posebno me raduje prijateljska i dobra atmosfera između timova na parketu“, istakao je trener ekipe – Željko Obradović.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje