utorak, 14. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Bila je teška utakmica

KK Partizan je u sklopu 17. kola Eurolige pretrpeo poraz pred svojim fanovima u beogradskoj Areni protiv viceprvaka Italije, Virtus Bolonje (75:77).

Džejms Naneli sa 19, te Kevin Panter i Ognjen Jaramaz sa 12 poena bili su najefikasniji u taboru „crno-belih“, dok su kod gostiju ponajbolji bili – Gabrijel Lundberg sa 16 i Marko Belineli sa 14 poena.

„Bila je teška utakmica, očekivali smo da Virtus igra na isti način sve vreme. Igrali su tako 40 minuta i pobedili. Imali su sreće da su pogodili nekoliko šuteva koji su odlučili. Čestitke igračima na svemu što su uradili večeras. Idemo dalje, to je to. Izgubili smo, jer nismo jedan šut ubacili. Sve smo uradili, igrači sami, protok lopte dobar, dobar tim. Insistiram na tome da smo se vratili kad su oni vodili, nalazili želju. Nismo ubacili otvorene šuteve. Kad se igra ovako i kad se bori tim, nemam nikakve zamerke. Još jednom da se zahvalim navijačima na podršci, ambijentu i što su prepoznali akciju kluba pre utakmice“, kazao je trener tima – Željko Obradović.

KK Partizan sada je na skoru 9-8 i u narednom kolu (2. januar) na svom parketu dočekuju poslednjeplasirani Asvel.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje