subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Čestitam Barseloni na pobedi

KK Partizan je u prepunoj beogradskoj „Štark Arena“ pretrpeo poraz od prvaka Španije, Barselone (83:92) u okviru 3. kola Eurolige.

„Čestitam Barseloni na pobedi. Igrali su dobro svih 40 minuta. Prvo poluvreme je bilo ključno koje nismo odigrali kako treba. Oni su bolje kontrolisali igru i imali su bolji protok lopte u napadu. Pokušali smo da se vratimo, ali su oni iz ofanzivnih skokova su držali prednost“, istakao je trener „crno-belih“ – Željko Obradović.

KK Partizan samo ima skor od jednog trijumfa i dva poraza, dok im u četvrtak predstoji gostovanje vicepravaku Evrope, Olimpijakosu.

Povezani članci

1 komentar

  1. Batali to Željko. Niste uspeli da oformite kompletnu ekipu i to sada polako dolazi na „naplatu“.
    A ove amatere „a la KURUC“ što ste doveli, bilo bi dobro DA IH VEĆ SUTRA, ODMAH, VRATITE ODAKLE SU DOVEDENI JER OVO ŠTO „ONI RADE“ JE BUKVALNO SMEŠNO.Nisu oni ni koledž igrači a kamoli PROFESIONALCI. ONI SU NIŠTA…Ponitka,Dozier, Kaminski…a i Jaramaz je pokazao NITI ŽELJU NITI VOLJU…uračunata mu je u to i „bolest“ i bolovanje. I da nije bolovaao BILO BI ISTO, TOTALNO BEZ VOLJE, BEZ ŽIVOTA…TUNJAVO! RAZOČARENJE NA KUB.
    Duplo smo slabiji u odnosu na prošlu sezonu.
    Nije to prvi put…PARTIZAN, u stvari, NIKAD NIJE IMAO KOMPLETAN ROSTER ZA POČETAK PRIPREMA I POČETAK TAKMIČENJA. Ovo je samo mučenje a uskoro će se na sve to naadovezati i blamiranje.
    Prošlu sezonu ste glupošću kapitena Pantera bukvalno prosuli, i sav dotadašnji trud, a i nadu koja se javila u utakmicama sa Realom.A šta se izdešavalo svi znamo.
    Veliki klub kao što je PARTIZAN, to ne bi smeo da dozvoli da se desi u jednoj jedinoj sezoni, a ne da se to dešava SVAKE SEZONE.
    Tu ni TRI ŽELJKA OBRADOVIĆA NE POMAŽU.
    NEOZBILJNO DO BOLA!

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje