nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Čestitam igračima na zasluženoj pobedi

KK Partizan je ostvario i novu pobedu protiv večitog rivala, Crvene Zvezde (87:78) i tako poveo rezultatom 2:0 u finalnoj seriji regionalne ABA lige.

U pobedničkom timu ponajbolji učinak su imali – Džejms Naneli i Alen Smailagić sa 15, Matijas Lesor i Kevin Panter sa 13, te Zek Ledej sa 12 poena. U taboru „crveno-belih“ posebno su se istakli – Nemanja Nedović sa 21 i Ognjem Dobrić sa 12 poena.

„Čestitam igračima na zasluženoj pobedi. Vodimo 2:0 i potrebna nam je još jedna pobeda, bliži smo nego na početku serije. Ponovo smo imali dva različita poluvremena. U prvom smo bili brzopleti, pravili greške, pogotovu u odbrani, dok smo u drugom odigrali koncentrisanije i bolje. Da budemo spremni za ono što nas očekuje u sledećoj utakmici i da odradimo na dobar trening sa igračima koji nisu igrali i da svi budu spremni da pomognu timu“, istakao je trener ekipe – Željko Obradović.

Naredna, treća finalna utakmica na programu je u nedelju, a serija se sada seli u dvoranu „Aleksandar Nikolić“, gde će Crvena Zvezda imati ulogu domaćina.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje