subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Čestitam igračima ulazak u finale

KK Partizan je u trećoj utakmici polufinala regionalne ABA lige u popularnoj „majstorici“ na svom terenu u beogradskoj „Štark Arena“ pred 15.000 svojih fanova dosta ubedljivo savladao Cedevita Olimpiju (90:71) i tako izborio plasman u veliko finale, gde ih uveliko očekuje večiti rival – Crvena Zvezda.

Najefikasniji u taboru „crno-belih“ su bili – Zek Ledej sa 17, Džejms Naneli sa 12, dok su Dante Egzum, Danilo Anđušić i Alen Smailagić imali po 11 poena. Kod gostiju su se najviše istakli – Zoran Dragić sa 15, Amar Alibegović sa 11, te Edo Murić i Karlo Matković sa 10 poena.

„Čestitam protivniku na dobroj seriji i verujem da su navijači mogli da uživaju u celoj seriji. Dobro smo odigrali večeras, pre svega u odbrani, kontrolisali njihov skok, a onda smo u napadu koristili svoje kvalitete u igri pet na pet. Čestitam igračima ulazak u finale i hvala navijačima na odličnoj atmosferi u kojoj smo svi uživali. Bilo je i nekih grešaka, ali to je sve normalno. Dobili smo sve četvrtine, čak i ovu poslednju gde sam pravio neke izmene, tako da sam zadovoljan“, rekao je trener ekipe – Željko Obradović.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje