petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Čestitam Valensiji na pobedi

KK Partizan je nakon poraza na gostovanjima protiv Barselone i Real Madrida u Euroligi, a zatim i od Crvene Zvezde u okviru ABA lige, ovoga puta pred svojim fanovima doživeo neuspeh od još jednog španskog tima, Valensije 96:100 (nakon produžetaka) u  sklopu Eurolige.

Nakon četvrtog poraza u nizu, trener „crno-belih“ – Željko Obradović je na konferenciji za medije prvo čestitao gostujućem timu na pobedi, a zatim se osvrnuo i na trenutno situaciju u sopstvenim redovima.

„Čestitam Valensiji na pobedi, igrali su bolje, sa više koncentracije. Oni su mnogo ozbiljna ekipa, imaju dosta kvalitetne igrače. Utisci posle poraza mogu da budu različiti, ali jedan i najvažniji da nemamo pravi trening. Lesor ima problema sa laktom, dok je Smailagić želeo da igra uprkos povredi. Nemamo dovoljno igrača da napravimo normalan trening. Lesor je od derbija uradio samo jedan trening, a on nam mnogo znači. Mi smo imali sramna 23 skoka, od toga je Lesor pokupio 10. Ipak, vidimo da ovaj tim ima potencijal. Moramo da zbijemo redove i probamo da malo popravimo neke stvari. Sa malim stvarima se popravlja dosta toga“, kazao je Obradović.

KK Partizan sada ima skor od četiri pobede i sedam poraza, dok ih narednom kolu Eurolige ponovo pred svojom publikom očekuje veliki derbi protiv najvećeg rivala, Crvene Zvezde.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje