četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Cilj smo ostvarili, ali problem u skoku

KK Partizan je u prvoj polufinalnoj utakmici ABA lige na svom terenu u beogradskoj „Štark Arena“ pred oko 16 000 svojih navijača uspeo da ubedljivo savlada Cedevita Olimpiju (85:70).

Drugi duel na programu je u utorak od 18h u Ljubljani, a pobednik ovog „dvoboja“ se u finalu sastaje sa Crvenom Zvezdom.

„Cilj koji smo imali večeras je upravo ovo – da pobedimo utakmicu i odemo u Ljubljanu sa prednošću. Svesni smo da je sledeći meč za manje od 48 sati, te upravo iz tog razloga gledao sam da u rotaciju stavim sve igrače i rasporedim minute, imajući u vidu utakmicu koja nam dolazi. Čestitam igračima na pobedi, navijačima na odličnoj atmosferi koju su napravili ponovo. Ipak, imali smo mnogo problema u skoku. Nismo gradili koš, od samog početka bilo je tako. Nikada u životu nisam video da nas jedna ekipa ovako nadskoči, ne nas, nego bilo koga. Ovo se ne dešava ni na prijateljskim utakmicama protiv rivala iz nižeg ranga. Pričaćemo sa igračima o tome, da vidimo šta možemo da promenimo“, rekao je trener ekipe – Željko Obradović.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje