ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Neke stvari se ponavljaju iz utakmice u utakmicu

KK Partizan nastavlja sa svojim veoma slabih izdanjima u regionalnoj ABA ligi, jer nakon poraza na svom parketu od Igokee, u ponedeljak su doživeli novi neuspeh u hali „Stožice“ u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije (95:91).

Da nevolja za „crno-bele“ bude još veća – Aleksa Avramović je doživeo prelom nosa, te su njegovi nastupi u narednom periodu dovedeni u pitanje.

„Čestitke Cedevita Olimpiji na pobedi. Mislim da je bila prilično izjednačena utakmica i da smo mi imali takođe šansu da je dobijemo. Međutim, odigrali smo završnicu kako smo odigrali, zahvaljujući tome smo izgubili. Imali smo jedan izuzetno dobar period igre u prvom poluvremenu. Nažalost, izgubili smo razliku veoma lako. Neke stvari nam se ponavljaju iz utakmice u utakmicu i to su ti problemi. I navijači Partizana i Olimpije su napravili večeras sjajnu atmosferu, čestitam im na tome. Naravno, hvala navijačima Partizana što su još jednom, kao i svake godine došli ovde da nas podrže. Nažalost, ne vraćamo im na pravi način“, rekao je trener ekipe – Željko Obradović.

Aktuelni šampiona ABA lige sada je na učinku 5-3 i u narednom kolu pred svojom publikom dočekuje Borac iz Čačka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje