sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Očekujem zanimljivu utakmicu

U ponedeljak, 06.06. pada odluka o tome ko će postati šampion AdmiralBet ABA lige. Od 20 časova, Partizan NIS će u hali „Aleksandar Nikolić“ pred navijačima Crvene zvezde MTS igrati „majstoricu“ finala, a trenutni rezultat između crno-belih i crveno-belih je 2:2.

Usled incidenata na drugoj utakmici finalne serije, deo gledališta će biti zatvoren a KK Partizan NIS izražava nadu da će atmosfera u samoj dvorani biti nalik onoj iz četvrte utakmice kada ozbiljnijih ispada nije bilo i da će nakon finalne serije moći da se govori samo o košarci i pobedi tima koji više pokaže na terenu.

Pred odlučujuću meč, svoja očekivanja je izneo kapiten Rade Zagorac:

„Mislim da je ovo što je do sada viđeno, ako se koncentrišemo na košarkaške stvari, apsolutno dostojno finala Jadranske lige. Mislim da su dva protivnika ponudila različite stvari u ove četiri utakmice i da je dosta toga kvalitetnog moglo da se vidi. Mislim da će u petoj utakmici…’ajde opet ono malo izlizano da u derbiju nema pravila i taktike i sličnih stvari, ali mislim da se sve svodi na petu utakmicu i verujem da je sezona, onakva kakva je bila zaslužila da se sve završi u toj jednoj utakmici. Mnogo puta sam ponovio da nema puno mesta za neke izmene između utakmica, ovo je možda dan više, poslužiće ekipama da se regenerišu i mi ćemo videti šta možemo da ipak pripremimo za tu petu utakmicu“, poručio je Zagorac.

Trener crno-belih, Željko Obradović pred meč odluke kaže:

„Treba se pripremiti razmišljajući o tome šta sve može da se promeni u odnosu na sve ove četiri utakmice koje smo odigrali. Detalji mali ponovo. Ono što bih ja voleo da ekipa ima isti moral, istu želju i požrtvovanje kao što smo imali praktično od druge utakmice u ovoj finalnoj seriji. Analizirali smo mnogo ovih prethodnih 7 dana sve neke sitne detalje, naravno da se bavimo time kao što se time bave i u Crvenoj zvezdi. Očekujem zaista zanimljivu utakmicu i neka pobedi bolji“, istakao je Obradović.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje