petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Radonjić: Nadam se da ćemo se radovati dobrom rezultatu

Košarkaši Crvene zvezde mts igraju u ponedeljak od 20 časova peti odlučujući meč u regionalnj ABA ligi.

Trenutni rezultat u seriji je 2-2 a nakon sjajnog odziva navijača u nedelju kada su karte razgrabljene sa zat vremena, jasno je da će košarkaši Crvene zvezde imaće ogromnu i gromoglasnu podršku u hali Aleksandar Nikolić u ponedeljak uveče.

Trener KK Crvena zvezda mts Dejan Radonjić: „Posle 4 odigrane utakmice i 2-2 došli smo do petog odlučujućeg meča u ovoj finalnoj seriji. Tri meča su bila odigrana na jedan način, ovaj poslednji potpuno drugačije i to ne želimo da se ponovi. Čvrstom igrom, svom energijom koju imamo u ovom trenutku, sa dugim intervalima dobre koncentracije i potpuno drugačijom igrom u oba pravca želimo da odigramo ovu utakmicu. Pozivam još jednom naše navijače da nas bodre, pruže nam podršku u utakmici koja je važna, ali da to čine fer, sportski i korektno i da se na kraju radujemo dobrom rezultatu

Branko Lazić: „Očekuje nas veliko finale i peta utakmica. Sve mora biti drugačije od prethodne utakmice, od odbrane, čvrstine, energije. Očekujem reakciju iako ova serija nije samo jedna utakmica, već deo celine u kojoj su ostale tri koje su bile potpuno drugacije. Spremni ćemo dočekati ovu utakmicu. Borili smo se za naše navijače u petoj poslednjoj utakmici, i sada smo došli do te situacije. Još jednom apelujem na naše navijače da nas bodre kako samo oni znaju, ali bez ikakvih uvreda na račun protivnika niti ubacivanja predmeta na teren“ rekao je kapiten crveno belih.

Kapacitet dvorane je smanjen nakon kazne ABA lige, a utakmica počinje u 20 časova.


Izvor: KK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje