petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Odlučili su sitni detalji

Košarkaši Partizana produbili su svoju igračku i rezultatsku krizu, otkako su pretrpeli novi poraz na gostovanju u Ljubljani protiv Cedevite Olimpije (77:74) u okviru 10. kola regionalne ABA lige.

Nakon utakmice na konferenciji za medije trener „crno-belih“ – Željko Obradović čestitao je trijumf svojim protivnicima uz konstataciju da su „prevagu“ ovoga puta odneli mali detalji u završnici.

„Čestitam Cedeviti Olimpiji na pobedi. U utakmici koja je bila apsolutno neizvesna 40 minuta odlučili su detalji. Oni su bili srećniji i pametniji, te su zasluženo dobili utakmicu. Atmosfera u hali je bila fenomenalna, hvala svim navijačima koji su došli i dali nam podršku. Imamo publiku bilo gde da igramo, hvala im na tome, ali mi im nažalost ne vraćamo na pravi način. Sigurno da ćemo neke stvari morati da probamo da promenimo“, rekao je iskusni stručnjak.

KK Partizan sada ima skor od osam trijumfa i dva poraza, dok je Cedevita Olimpija na učinku od sedam pobeda uz dva neuspeha.

U narednom kolu ABA lige, beogradski klub na svom terenu dočekuje FMP, dok ekipa iz Ljubljane odlazi na gostovanje u Podgoricu gde ih očekuje duel protiv Studentskog Centra.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje