ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Ovo je lepota košarke

KK Partizan je nakon nedavne pobede na svom parketu protiv dvostrukog prvaka Evrope Anadolu Efesa, uspeo da savlada još jednog turskog predstavnika ovoga puta u Istanbulu (prvaka ove zemlje), ekipu Fenerbahčea (72:73) u okviru 15. kola Eurolige.

Nakon utakmice, trener srpskog kluba – Željko Obradović čestitao je svojim igračima na izuzetno bitnoj pobedi koji su ostvarili, ali i ujedno se zahvalio domaćim navijačima na sjajnom dočekuju koju je trofejni strateg imao pred početak duela.

„Ovo je lepota košarke. Naša borba i na tome čestitam igračima. Vrlo bitna pobeda za nas, verovali smo u naše kvalitete, a kada pobedite lidera Eurolige na njegovom terenu to znači da možete da igrate protiv svakoga. Želim da kažem hvala svima u Fenerbahčeu. Ponosan sam što se ne zaboravlja sedam godina kada smo imali sjajne momente. Bilo je ovo posebno veče za mene i hvala publici“, rekao je Obradović.

„Crno-beli“ sada imaju učinak 6-9 u Euroligi, dok u narednom kolu (29. decembra) pred svojom publikom dočekuju nemačkog predstavnika, Bajern Minhen.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje