utorak, 14. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Pobeda u veoma važnoj utakmici

KK Partizan je u okviru 26. kola regionalne ABA lige uspeo da kao gost savlada ekipu Zadra (78:88) u dvorani „Krešimir Ćosić“, te je tako zadržao lidersku poziciju na tabeli.

Najefikasniji pojedinci u redovima „crno-belih“ su bili – Džejms Naneli(18), Kevin Panter (15), Matijas Lesor (13), Dante Egzum (13), dok su se kod domaćina istakli – Huan Dejvis (22), Arijan Lakić (13), Dario Drežnjak (13), Luka Božić (13).

„Atmosfera u dvorani je odlična, želim da se zahvalim na toplom prijemu i aplauzima koje su dali. Kako stvari stoje, verovatno ćemo se uskoro videti ponovo. Poslednja utakmica u ovoj fazi, s tim što mi imamo da odigramo još jednu zaostalu utakmicu protiv Budućnosti, koja je bila otkazana zbog poznatih razloga. Zadar je uveo svoju filozofiju, igraju na isti način, tako su igrali i večeras. Probao sam da rotiram ekipu, da nekim igračima sa klupe dam šansu. Važno da smo zadržali pobedu u izuzetno važnoj utakmici za nas. Da probamo na ovaj način da završimo i protiv Budućnosti u Podgorici“ , rekao je trener ekipe – Željko Obradović.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje