četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Presudna će biti odbrana

KK Partizan u četvrtak sa početkom od 21h u beogradskoj „Štark“ Areni dočekuje francuskog predstavnika – Monako u okviru 17. kola Eurolige.

Uoči ovog meča, trener „crno-belih“ – Željko Obradović imao je samo reči hvale za svog narednog protivnika i istakao da njegov tim mora da odigra izuzetno dobru odbranu kako bi stigao do novog trijumfa.

„Sada igramo protiv Monaka koji je još prošle sezone ušao u Top 8 i ispali su praktično na jednu loptu protiv Olimpijakosa za Fajnal for. Ove sezone pružaju još više, izuzetno su vođeni od strane Saše Obradovića. Radi se o ekipi koja igra specifičnu košarku, sa mnogo igre jedan na jedan. Ključ utakmice je da probamo čvrstom odbranom da zaustavimo njihove najbolje igrače, kako bismo došli do još jednog dobrog rezultata. Majk Džejms je izuzetan igrač, ali nije jedini. Mi moramo timskom odbranom da odgovorimo na njihov individualni kvalitet“, kazao je Obradović.

KK Partizan ima skor od sedam pobeda i devet poraza, dok je sa druge strane Monako na deobi liderske pozicije sa učinakom 11/5.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje