četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Važnost utakmice je velika

U ponedeljak sa početkom od 20:30 u beogradskoj „Štark areni“, KK Partizan će pred svojim fanovima dočekati najvećeg rivala – KK Crvenu Zvezdu u okviru 21. kola AdmiralBet ABA lige.

Upravo predstojeći duel vrlo lako bi mogao biti odlučujući o prvoj poziciji na tabeli nakon regularnog dela sezone, koja sa sobom donosi prednost domaćeg terena u samoj završnici.

„U sred svega ovoga što igramo u Euroligi došla je i ta utakmica. Izuzetno je važna i za nas i za Crvenu Zvezdu. Znamo koliki je ulog i probali smo da se spremimo na najbolji mogući način. Videćemo kako će to da izgleda sutra. Još jednom, poziv navijačima za fer i sportsko navijanje. Važnost utakmice je velika, da budu pravi kao što su bili tokom cele sezone“, rekao je trener ekipe – Željko Obradović.

„Igramo na domaćem terenu koji moramo da odbranimo. Veoma je važna utakmica, moramo biti fokusirani da ispunimo naš cilj. Da pobedimo, kao i u svakoj drugoj utakmici. Ključ je kao i uvek, da igramo jako, da ostanemo pametni tokom čitavog toka meča“, dodao je kapiten tima – Kevin Panter.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje