subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Veoma sam ponosan na svoje igrače

KK Partizan je uspeo na gostovanju u Istanbulu da savlada aktuelnog, dvostrukog prvaka Evrope, Anadolu Efes (84:97) u okviru 29. kola Eurolige i tako napravi zaista veliki „korak“ ka plasmanu među TOP 8 timova.

Nakon utakmice, trener „crno-belih“ – Željko Obradović nije krio veliko zadovoljstvo nakon ostvarenog trijumfa protiv izuzetno jakog tima.

„Došli smo ovde da igramo protiv tima koji je dvostruki prvak Evrope. Naravno da smo došli da poštovanjem i imali smo na umu da moramo da igramo skoro savršeno, ukoliko želimo da pobedimo. Utakmicu smo počeli veoma „lenjo“, lako su postizali poene, bilo je 23:6. Nekako smo se posle toga probudili i počeli da igramo. Verujem da smo odigrali veoma dobru utakmicu i veoma sam ponosan na svoje igrače, zato što smo pobedili protiv tima koji je evropski šampion i verujem da će se boriti da ostane u što boljem položaju. Verujem da niko ne bi voleo da igra sa njima u plej-ofu. Čestitke Efesu na svemu što radi poslednjih godina, treneru Atamanu i svim igračima i klubu. Konačno, još jednom se zahvaljujem mojim igračima koji su odigrali sjajnu utakmicu večeras“ , rekao je Obradović.

KK Partizan sada ima skor od 16 pobeda i 13 poraza i u narednom kolu Eurolige (24. mart) pred svojom publikom dočekuje prvoplasirani Olimpijakos.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje