četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Odlazi i Angelovski!

Reprezentacija Makedonije je završila svoje prvo učešće na Evropskim prvenstvima, a u poslednjoj utakmici u grupi „C“ su izgubili od selekcije Holandije 0:3.

Poraz je u drugom planu, jer se na ovoj utakmici od reprezentativnog dresa „oprostio“ legendarni kapiten Makedonije – Goran Pandev.

Iskusni golgeter je tako „okačio kopačke o klin“, a na konferenciji za medije nakom meča i selektor nacionalnog tima – Igor Angelovski je istakao da napušta „kormilo“ ove selekcije.

„Ovo je moja poslednja pres-konferencija i želim da se zahvalim svima, kompletnom osoblju, fudbalerima i posebno kapitenu na svemu što su uradili tokom poslednjih pet i po godina. Velika zahvalnost svim medijima na saradnji koju smo imali, a na kraju želim da se zahvalim i svojoj porodici. Moj dogovor ističe 31. jula, a ovo je bila moja poslednja obaveza kao selektora Makedonije“, kazao je 45-godišnji stručnjak.

Angelovski je „klupu“ Makedonije preuzeo tokom 2015. godine i ostvario je istorijski uspeh, jer su kroz Ligu Nacija obezbedili svoje premijerno učešće na nekom velikom takmičenju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje