subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Oglasio se i kapiten Srbije

Poslednjih dana spominje se potencijalni povratak Dušana Tadića u redove novosadske Vojvodine, a nema sumnje da bi ovo bio ogroman transfer i da bi uticao na popularnost lige. Povodom svega, obratio se i kapiten Srbije, Dušan Tadić, a njegovo obraćanje sa Dnevnika prenosimo u celosti:

https://www.dnevnik.rs/sport/vosin-kutak/dusan-tadic-emotivno-reagovao-na-vest-o-vosinim-kombinacijama-s-nim-dresove-menao

Velika mi je čast ukazana time – reagovao je na vest nekadašnji kapiten Vojvodine koji je u klub stigao kao 15-godišnjak 2003. godine, da bi u seniorskom timu odigrao 97 takmičarskih utakmica i postigao 27 golova.- U Vojvodini sam stekao fudbalsko ime i prezime. Ljubav prema fudbalu i Vojvodini usadio mi je moj otac Pera, dugogodišnji fudbalski radnik i veliki poštovalac Vošine tradicije. Nije bilo šanse, niti sam ja želeo, da od kuće odem u bilo koji klub osim u Vojvodinu. Ta ljubav živi do danas, gde god da sam igrao u međuvremenu. Bio bi to zanimljiv izazov, zaista, ali ja sam ugovorom vezan za Fenerbahče do jula 2025. godine. Međutim, ukoliko se bilo šta promenilo u međuvremenu i ukoliko bih rešio da još koju godinu zaigram u Srbiji, tada to može da bude jedino u Vojvodini.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje