nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Okačio je kopačke o klin“

Škotski internacionalac – Robert Snodgrass doneo je odluku da okonča svoju profesionalnu karijeru.

36-godišnji ofanzivni vezista je tako „okačio je kopačke o klin“ nakon dve decenije nastupanja na seniorskom nivou.

„Posle 20 godina profesionalnog igranja fudbala, zvanično sam se povukao. Mali dečak sa istočnog kraja Glazgova je morao da živi svoj san iz detinjstva 20 godina igrajući u 10 sjajnih klubova, upoznajući neverovatne ljude i izgrađujući odnose sa osobljem i ljudima oko tih klubova, dobijajući da predstavljam svoju zemlju, igrajući preko 600+ utakmica i postižući više golova 100+ golova i 100+ asistencija je nešto što nikada ne bih ni zamislio da uradim. Veliko hvala mojoj porodici i prijateljima i mojim agentima što me podržavate i što ste tu, ne bih toliko dugo igrao da nisam imao podršku svih vas. Hvala mojim saigračima i trenerima. Na kraju, veliko hvala navijačima koji su me vodili napred i podržavali me kroz dobra i loša vremena“, poručio je Snodgrass.

Tokom svoje karijere bio je deo timova – Livingston, Stirling Albion, Leeds United, Norwich City, Hull City, West Ham United, Aston Villa, West Bromwich Albion, Luton Town, Heart of Midlothian.

Za selekciju Škotske nastupao je u periodu od 2011. do 2019. godine, kada je na 28 odigranih utakmica uspeo da postigne sedam pogodaka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje