nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Oprostio se i Bejl

Nakon Iska, još jedan fudbaler ovog leta odlazi iz madridskog Reala, a u pitanju je velški reprezentativac – Geret Bejl.

32-godišnjem krilnom napadaču ističe ugovor sa šampionom Evrope, a odavno je jasno da za njega više nema mesta u Madridu.

„Došao sam ovde pre devet godina kao mladić koji je želeo da ispuni san igrajući za Real Madrid. Da nosimo ovaj beli dres i grb na grudima, igram na Santijago Bernabeu, osvajam trofeje i budem deo onoga po čemu je klub poznat – osvajanje Lige Šampiona. Sada mogu da se osvrnem, mislim i iskreno kažem da je taj san postao stvarnost i mnogo, mnogo više. Biti deo klupske istorije i ostvariti ono što smo ostvarili, to je neverovatno iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Bila mi je velika čast. Napred Madrid“, istakao je Bejl.

Velšanin je u leto 2013. godine iz Totenhama za tada rekordnih 100 miliona eura stigao u Real Madrid. U dresu „Kraljevskog kluba“ ukupno je sakupio 256 utakmica uz 106 postignutih golova. Uspeo je da osvoji – tri trofeja u „La Liga, jedan pehar „Copa del Rey“, pet naslova prvaka Evrope, četiri Svetska klupska prvensta i po tri pehara u Superkupu Evrope i Superkupu Španije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje