sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Osipa se šampionski tim, Remsi trejdovali Remzija u Majami Dolfinse

Los Anđeles Remsi su pre dve godine osvojili šampionski prsten. Prethodna sezona je bila za zaborav, jer Remsi kao aktuelni šampioni nisu uspeli da obezbede plasman u plej of. Tome se su svakako kumovale povrede bitnih igrača na najjačim pozicijama i sve je otišlo u kontra smeru. Prosla sezona je bila čini se jasna naznaka da se Remsi polako rasipaju, a trejd koji su napravili sa Majami Dolfinsima jasno ukazuje da Remsi idu u neku vrstu ribilda.

Naime, nakon odlaska Bobija Vagnera koji je bio jedan od bitnijih igrača u odbrani Remsa, isti ti Remsi su se rešili usluga kornerbeka Džejlena Remzija kojeg su trejdovali u Majami Dolfinse. Remsi su u zamenu za Remzija dobili tajt enda Hantera Longa kao i pika iz treće runde drafta za 2023. godinu.

Remzi je dobio prilagođeni ugovor koji će mu omogućiti da dobije dve godine potpunom garancijom da završi posla koji u proseku iznosi 20 miliona dolara po sezoni i dobio je dodatnih 25 miliona zagarantovanih.

Remsi mogu biti zadovoljni činjenicom da su se oslobodili plate Remzija i da su dobili dva igrača, a sa druge strane Remzi takođe moze biti zadovoljan, jer ide u tim koji će sledeće godine biti jedan od kandidata za najveće domete.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje