petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Džajantsi rešili sve probleme

Ekipa Njujork Džajantsa bila je najprijatnije iznenađenje prethodne sezone. Dolazak Brajana Dejbula na mesto glavnog trenera je bio pun pogodak. Za kratko vreme, Dejbul je odradio fenomenalan posao i što je najbitnije odveo tim u plej of posle mnogo godina.

Na kraju sezone postavljalo se pitanje šta će biti sa kvoterbekom Danijelom Džounsom i prvim trkačem tima? Obojica su odradili ruki ugovor u trajanju od pet godina i sada na sto dolazi pitanje oko novog ugovora. Najveća rasprava se vodila oko toga ko će dobiti višegodišnji ugovor, a ko će dobiti franchise tag.

Na kraju svega došlo se do solucije da Danijel Džouns bude igrač u kojeg će se verovati. Mladi kvoterbek je dobio četvorogodišnji ugovor vredan 186 miliona od kojih je 82 zagarantovano.

Upravo je ovaj ugorov uspeo da spasi ostsanak Sekuona Barklija u Njujorku. Naime, na konto tog Džounsovog potpisivanja ugovora Barkli je dobio franchise tag, što znači da će u sledećoj godini zaraditi 10 miliona dolara koliko vredi taj ugovor za trkača.

Džajantsi su uradili fenomenalan posao, jer su zadržali dva igrača koji su nosili tim prethodne sezone. Džouns je kao kvoterbek dobio prednost, jer je kvoterbek, a i nije sklon povredama kao Barkli.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje