Advertisement
BetWinner

U novembru smo u tekstu Igrači iz nacionalne selekcije u Španskoj Primeri zbog napredovanja pred SP, pisali o ugovoru koji je Fudbalska federacija Saudijske Arabije potpisala sa Španskim fudbalskim savezom o prelasku tamošnjih reprezentativaca u španske klubove, kako bi napredovali i spremni dočekali Svetsko prvenstvo.

Juče je izvrešno čak devet transfera na relaciji Saudijska Arabija – Španija, a kao što se i očekvalo, igrači će nastupati od prve pa sve do treće lige, igrači će pokušati da napreduju, a sa druge strane, Španci će zarađeni novac investirati u dalje razvijanje njihovih fudbalskih kapaciteta.

Španski Leganes, dobio je pojačanje iz Al Nasre, a o tome možete više pročitati na linku https://www.sportskenovosti.net/odlicno-pojacanje-leganesa-stize-iz-saudijske-arabije-64082/

https://twitter.com/CDLeganes/status/955144313956192256

Salem Al Davsari, prešao je u redove Viljareala, on dolazi iz kluba Al Hilal, nastupa na poziciji desnokrilnog napadača, a za svoj tim odigrao je 13 mečava uz 4 gola i 1 asistenciju. Za nacionalni tim nastupio je na 4 meča uz 1 gol.

https://twitter.com/VillarrealCF/status/955398085009707008

Treći i poslednji koji će nastupati u španskoj Primeri je Fahad Al Muvalad koji će igrati za Levante, a stiže iz redova Al Itihada i igra na poziciji krilnog napadača. Za svoj tim je ove sezone nastupio na 11 mečeva, postigao je 4 gola uz 2 asistencije. Za nacionalni tim je odigrao 36 mečeva uz 8 golova.

https://twitter.com/LevanteUD/status/955145170848272384

U Španskoj Segundi, narednih šest meseci će iskustvo sticati Ali Al Namer (Numansija), Abdulmadžid Al Sulalhem (Rajo Valjakno), Abdula Alhamadan (Hihon), Nuh Al Musa (Valjadolid).

U Segundu B će Marvan Otmnan (Leganes), dok će u Terceru, Džabar Isa (Leganes)

Videćemo da li će ovi igrači dobiti minutažu i koliko će moći da unaprede igru svoje selekcije na Svetskom prvenstvu ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here