petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Parni valjak srušio Lučane

Minulog vikenda je odigrano 26to kolo Superlige Srbije. Ovo kolo su obeležili sjajan meč u Novom Sadu, ubedljiva pobeda Crvene Zvezde na svoj rođendan,ali i pobeda Partizana posle dužeg vremena.

Došao je Partizan na, uvek nezgodno, gostovanje u Lučane sa ambicijom da prekine ovaj jako loš niz rezultata u koji su upali. Prvo poluvreme je ličilo na mečeve protiv Gat-a, Kolubare i Radničkog iz Kragujevca,ali su se crno-beli trgli u drugom poluvremenu i došli, na kraju do ubedljive, pobede od 3-0.

Strelci za Partizan su bili:Svetozar Marković (58min), Kvinsi Mening(78min) i Natho (90+1 min).

Bila je to prva pobeda Partizana još od meča sa Spartakom u Subotici (2-1) u februaru, a ujedno ovo je i prva pobeda Igora Duljaja na klupi Partizana.

Duljaj nije krio oduševljenje pobedom:

Mogu da budem zadovoljan igrom, rezultat je bitan naravno. Postići tri kola protiv Mladosti koja je neugodna na ovom terenu je bitna. Igrači su ispunili ono što sam od njih tražio, bili su agresivni na terenu, videlo se da su uživali u fudbalu posle dužeg vremena. Nadam se da je ovo samo početak.

Duljaj je takođe apostrofirao da je igra iz drugog poluvremena model po kojem Partizan treba da igra u nastavku sezone:

Drugo poluvreme je pokazalo da ovaj tim može da igra i da je sve bilo u njihovim glavama. Kvalitetn nikada nije bio sporan. Kao i u životu, usponi i padovi se dešavaju, ima još mnogo da se igra, ništa nije gotovo. Ne sme jedna pobeda da nas zavara. Plan je da radimo još jače, to je jedini način .

Da li je sve tako tj da li je ovo najava bolje igre Partizana videćemo već u narednom kolu kada crno-beli na svom terenu dočekuju ekipu Radnika iz Surdulice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje