četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Parni valjak“ trijumfalno kroz Moraču

Aktuelni šampion ABA lige – KK Partizan je u derbiju 25. kola regionalnog takmičenja na gostovanju u Podgorici u SC Morača pred oko 5.000 navijača stigao do izuzetno bitne pobede protiv ekipe Budućnost (83:89).

U taboru „crno-belih“ – Zek Ledej je ubacio 22, Kevin Panter 17, a Džejms Naneli 15 poena. Kod domaćina najefikasniji su bili – Flečer Megi sa 17 i Kenan Kamenjaš sa 14 poena.

„Izuzetna utakmica u izvanrednoj atmosferi. Na prvom mestu, želim da se zahvalim svim ljudima iz Budućnosti na izuzetnom gostoprinstvu. To je ono čemu i mi težimo svaki put kada Budućnost gostuje u Beogradu i želimo da im vratimo na isti način. Smatram da je utakmica bila na zavidnom nivou što se tiče fer-pleja i korektnosti svih aktera. Evidentno je da je utakmica odlučena u poslednjih par poseda, gde smo odigrali ta dva poslednja napada. Šut Zeka Ledeja koji je bio izuzetno težak i koji je napravio razliku. Nakon toga je odbrana odigrana skoncetrisano. Mali, sitni detalji su odlučili u jednoj dobroj košarkaškoj utakmici“, rekao je trener tima – Željko Obradović.

Ovim trijumfom, KK Partizan osigurao je drugu poziciju na tabeli pred start plej-ofa. U poslednjem kolu regionalnog dela na svom parketu dočekuje Zadar.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje