petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Partizan na korak od istorije

U subotu je nastavljena finalna serija Superlige Srbije u odbojci.

Nakon prvog duela u Novom Sadu, drugi je odigran u Beogradu, a ishod je bio isti.

Odbojkaši Partizana su slavili i u drugom meču rezultatom 3-1(25:18, 17:25, 25:16, 25:20) i tako poveli sa 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa.

Najefikasniji u redovima Partizana Milija Mrdak sa 20 poena,a pratio ga je Daniel Grivas sa 18 poena. Kod Vojvodine najviše poena je osvojio Radoslav Parapunov sa 14 poena.

Nakon meča trener Bojan Janić je izjavio:

“Titula je na ledu i to nije fraza. To je tako. Imao sam priliku lično da izgubim više puta tako neku seriju, kad misliš da je gotovo. Ja ću se postarati da ubedim moje igrače da je 2-0 za Vojvodinu”, rekao je posle utakmice Bojan Janić. “Videli ste sve juče u ženskoj odbojci. Vodi Jedinstvo 2-0 u pobedama, 2:1 u setovima, 13:5 u četvrtom – sve deluje da je gotovo. I op, op, op – desi se promena i sad je spašavaj se ko može. Dovoljno jedan poraz u Novom Sadu… On čak može da se desi iako mi odigramo dobro, Vojvodina je jaka. Mi ne smemo da budemo loši, treba da budemo mnogo bolji nego danas i na prvoj utakmici, ako mislimo da uradimo nešto više”.

Naredni meč je na programu u Novom Sadu u utorak 25. Aprila. Ukoliko Partizan slavi na tom meču, osvojiće titulu prvaka Srbije i time prekinuti niz Vojvodine od 6 vezanih titula,ali i uraditi nešto što odavno nisu, a to je osvojiti triplukrunu, jer su do sad osvojili kup i superkup.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje