petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Crno bela tripla kruna

Kakva sezona za crno-bele odbojkaše. Nakon osvajanja superkupa i kupa Srbije, odbojkaši Partizana su osvojili i domaći šampionat i time objedinili sve tri titule.

Partizan je do titule šampiona Srbije došao nakon još jedne pobede protiv Vojvodine, ovaj put u Novom Sadu 3-1(23:25, 25:18, 25:20, 25:16) i time slavio ukupnim rezultatom 3-0 u pobedama.

Najefikasniji u redovima Partizana bio je Tadić sa 21 poen, a sjajan je bio i kapiten Mrdak sa 19 poena.

Milija Mrdak je proglašen i za MVP-ja finalne serije.

Za početak bih da čestitam Vojvodini. Imali su dobru sezonu, sve najvažnije utakmice igrali smo sa njima… Što se nas tiče, mislim da je više nego zaslužena tripla kruna. U ovoj ekipi od prvog dana nije bilo nikakvih trzavica, momci su predobri, atmosfera je bila na visokom nivou i zato su i stigli ovakvi uspesi„, poručio je posle utakmice Milija Mrdak.

Posle meča, Bojan Janić, trener Partizana nije krio oduševljenje triplom krunom:

Sve što bih rekao je suvišno. Žao mi je što se ova sezona završila… Toliko smo uživali i kad je bilo teško i kad je bilo lepo.Sav akcenat treba da bude na momcima. Tri trofeja su osvojili, napravili su fenomenalnu stvar, moram da im skinem kapu. Imaju sjajan karakter, nikada ne padaju i ne odustaju. Bilo je mnogo priče tokom sezone, nervoze, rada, ružnih reči… Sve da bi oni izdržali sav taj pritisak. Želeo bih da se nastavi ovako još tri godine… Toliko je bilo lepo raditi sa njima„.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje