četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Partizan ne želi finale u Surdulici, Mladost ne pravi problem!

Partizan ne želi finale Kupa Srbije da igra u Surdulici, a Mladost iz Lučana biće protivnik „crno belima“ u pohodu na titulu.

Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, potvrdio je za medije da fudbaleri iz Beograda finalnu utakmicu žele da igraju u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu, a kao jedan od razloga navodi se i to što Partizan ima tri frakcije navijača.

Sa druge strane, trener Mladosti, Nenad Milovanović, izjavio je kako podržava odluku FSS da finale bude van Beograda, a dodao je da time fudbal u Srbiji dobija na draži i značaju. „Mi smo rezervisali hotel u Surdulici, glupo je da se sad menja mesto odigravanja finala“, dodao je Nenad.

Finale Kupa odigraće se 23. maja od 19 časova.

Povezani članci

1 komentar

  1. Jos jedan dokaz koliko se srozao nekad poznati klub partizan, sramota za sve clanove ovog nesrbskog tima, samo u informaciju Surdulica je pravo srpsko mesto sa ljudima koji vole fudbal i Srbiju za razliku od teh tz. „partizanovcev“, zato predlazemo da srbski narod zahteva promenu imena tog kluba, koji ne zasluzuje da nosi ponosno ime Partizan…. i jos to, finale mora ostati u Surdulici a ti tz. „partizanovci“ uopste ne treba da dolaze tamo jer su od sada Nezazeleni …

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje