utorak, 14. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Partizan pobedio Šabac, Lovre Miloš raspucan na debiju

Vaterpolisti Partizana savladali su u gostima Šabac rezultatom 18:14, u prvom kolu druge faze Super lige Srbije, a najefikasniji je bio hrvatski vaterpolista, Lovre Miloš, koji je sa pet golova debitovao za klub sa Banjice.

Crno-beli su veliku prednost stekli već u prvoj četvrtini, posle koje je bilo 6:2 za ekipu Miloša Korolije. U nastavku su održavali tu prednost i posle veoma efikasne druge četvrtine, u kojoj je postignuto čak 13 golova, rezultat je bio 12:9 u korist gostiju. Šabac je posle dva minuta igre u nastavku prišao na “-2”, ali su crno-beli slomili otpor rivala krajem treće i početkom četvrte četvrtine, kada su ponovo stekli četiri gola prednosti i mirno su priveli meč kraju.

Najefikasniji je bio Lovre Miloš, petostruki strelac, koji je na ovom meču debitovao za Partizan. Četiri puta je precizan bio Aleks Boven, kao i kod domaćina Marko Tubić.

Druga dva duela grupe za plasman od 1. do 6. mesta igraju se u februaru. Duel između Radničkog i Crvene zvezde odložen je za prvi februar, dok će dan kasnije igrati Novi Beograd i Vojvodina.

Šabac – Partizan 14:18 (2:6, 7:6, 3:3, 2:3)

Gradski bazen. Sudije: Virijević i Šukić. Isključenja: Šabac 13, Partizan 8. Peterci: Šabac 2 (1), Partizan 1 (1)

ŠABAC: Filipović, Vogel 2, Marković 2, Repanović, Kopcev, Vasović 2, Stanić, Tubić 4, Žeželj, Stojanović 1, Tonković, Vukadinović, Ćetković 3. Trener: Vasović.

PARTIZAN: Rističević, Vuković, Barać, Andrin, Aleksić 2, Velkić 1, Boven 4, Božović, Vico 1, Radojević 3, Miloš 5, Kojić 2, Bulajić, Vavić. Trener: Pavlović.


Izvor: Vaterpolo vesti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje