subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pavel Nedved: Želim produženje saradnje sa Alegrijem

Juventusov potpredsednik – Pavel Nedved smatra da je klub u stanju da se izbori za produženje saradnje sa sadašnjim trenerom Masimilijanom Alegrijem uprokos interesovanju Arsenala. Nakon što je osvojio dve titule u Seriji A i dva kupa Italije u svoje dve prve sezone na klupi Juventusa, Alegri ponovo vodi ,, Staru damu“ do titule u nacionalnom prvenstvu, u Ligi šampiona se nalaze u polufinalu gde su za protivnika dobili francuski Monako, a za osvajanje trofeja kupa Italije boriće se sa rimskim Laciom.

I Nedved je pun hvale za trenera Juvea insistirajući na produženju saradnje.

,, Želim da i dalje sedi na klupi Juventusa, očigledno je da radi odličan posao, rezultati stoje iza njega. Mislim da ne bi trebalo da bude problema oko novog ugovora i ako dođe do produženja saradnje ja ću biti veoma srećan,, , izjavio je Nedved. Upitan šta misli o novom protivniku u Ligi šampiona Nedved je izjavio:

,, Igramo protiv mlade ekipe koja dosta trči i koja nema šta da izgubi. Normalno je da u ovoj fazi takmičenja za protivnika imata dobru i jaku ekipu. Video sam moje momke koji se previše ne zanose nakon što su savladali Barselonu u četvrtfinalu i to je dobro. Samo se nadam da smo spremni da ispunimo naše mogućnosti,, .

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje