petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

PAVIĆEVIĆ: Ponosni što se derbi ABA igra u Toplici

Iako je gotovo u potpunosti promijenio tim i ima znatno manji budžet nego ranijih godina, Mornar Barsko zlato i ove godine igraće makar jedan derbi kola ABA lige, i to večeras protiv Partizana (21:00)!

U svom sedmom gostovanju u Topolici, jedan od najpopularnijih klubova na Balkanu stiže sa nikada boljim sastavom, naravno i sa najboljim trenerom u istoriji „kraljice igara“ u Evropi, Željkom Obradovićem. Od šest prethodnih gostovanja „crno-bijelih“ u Topolici samo jedno je bilo lišeno drame u završnici (skor u pobjedama 3:3), što večerašnjem susretu uz učinak dva tima na startu lige daje status derbija kola.

Šef struke Mornara Mihailo Pavićević pred meč kaže da nekad nije prijatno priznati ali se to sada mora – da rezultat zavisi od rivala.

Činjenica da je naš meč dobio zvanje derbija kola čini nas ponosnim. Očekujem punu dvoranu, pravu košarkašku atmosferu i nadam se da će publika i naši, ali i Partizanovi navijači uživati u sjajnoj predstavi. Što se tiče komentara utakmice, ovog puta biću vrlo kratak i u razgovoru sa igračima pred početak – tražiću im samo da daju sve od sebe. U takvom raspoloženju imamo šansu i da pružimo dobru partiju. Nekad nije prijatno ali se to sada mora priznati, rezultat ovog meča ne zavisi od nas već, objetkivno, od Partizana koji je formirao fantastičnu ekipu, za Evropligu, i samo poslednji njihov meč protiv Virtusa pokazao je kakvim potencijalom raspolažu„, prokomentarisao je Pavićević.


Izvor: KK Mornar

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje