subota, 25. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA liga – poeni igrača

Predlog koji ima izgledne šanse za prolaz


B. Bentil (Zvezda) 12.5 – , može i 11.5 -, 9pts

Bez da diskredtiujemo FMP, smatramo da je danas Zvezda apsolutni favorit i da Bentil kao najbolji igrač u dosadašnjem delu sezone zaslužuje malo veću pauzu usled duplog kola kojeg su igrali u Evroligi.

Smatramo da će danas Petrušev imati više minuta, a potom se i pitamo šta je sa Daliborom Ilićem koji je odigrao samo 1 meč u ABA ligi.

Suma sumarum – Bentil je najbolji poenter uz Dobrića po našem mišljenju, i smatramo da će  biti pošteđen danas velikih minuta.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje