četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Pegula dominantno to titule u Seulu

Američka teniserka Džesika Pegula osvojila je titulu na WTA turniru u Seulu. Sjajna Amerinakna je u finalu savladala Kineskinju Jue Juan. Rezultat je bio 2:0, po setovima 6:2 6:3.

Poprilično dominantna partija Pegule i jasan pokazatelj koliki je jaz u kvalitetu između ove dve teniserke. Pegula, kao top 10 teniserka ima mnogo više ovakvih mečeva i to se jasno videlo na terenu.

Od starta je počela da pritiska servis protivnice koje je jedno vreme odolevala, ali ne zadugo. U petom gemu. Pegula je otključala bravu, napravila brejk i time napravila veliki korak ka prvom setu. Ubrzo nakon toga napravila je još jedan brejk koji je potvrdio njeno vođstvo.

Drugi set neočekivano donosi nervozu kod Pegule. Juan je imala problema sa servisom još u prvom setu, a u drugom joj se pridružila Pegula sa istim problemom. Viđene je prava revija brejkova, a bilo ih je šest. Pegula je osvojila tri uvodna gema pa izgubila dva servisa. Ipak, i u takvoj igri Pegula je pronašla put do pobede i može se reći zasluženo osvaja titulu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje