ponedeljak, 13. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Pitsburg Stilersi – Baltimor Rejvensi – Najava meča

Ovo kolo NFL šampionata sa sobom je donelo zaista teške parove za prognozu. U skladu sa tim ove nedelje samo jedan predlog, a ako bude prolazno biće eventualno još jedan.

Meč koji danas pratimo igraju ljuti rivali Pitsburg Stilersi i Baltimor Rejvensi. Baltimor je jedna od mlađih franšiza u čitavoj ligi, no i za to kratko vreme razvili su veliko rivalstvo sa Pitsburgom i ono je sada među najvećim u čitavoj ligi.

Neverovatna je mržnja između ova dva tima i svaki duel ovih timova je spektakl za sebe.
Situacija je sledeća. Pitsburg u ovaj meč ulazi sa skorom 5-7 i šanse za plasman u plej of su minimalne. Jasno je bilo svima da će ova godina biti teška, jer je došlo do promene kvoterbeka i treba vremena da sve to klikne. Odbrana je i dalje bolji deo tima i zato su tu gde jesu.

Baltimor sa druge strane ima bukvalno preslikanu sezonu kao prethodnu. Imaju prvo mesto u diviziji, na korak su prvog mesta u konferenciji, ali se ponovo povredio kvoterbek koji verovatno neće igrati 2-3 nedelje. Prošle sezone bez Lamara Džeksona Baltimor je uglavnom gubio i na kraju ostao bez plej ofa.

Mi smo mišljenja da uprkos povredi Lamara Džeksona Baltimor ima šanse za dobar rezultat. Nije to izgledalo sjajno protiv Denvera, jer se Lamar povredio i uštao je Tejlor Hantli. Trebalo mu je malo vremena da se adaptira i realno gledano nije očekivao da će igrati. Sada kada je znao da će biti starter, verujemo da se mnogo bolje pripremio i da će biti bolji.

Kao i uvek kada igraju ova dva tima jedna lopta će presuditi. To potvrđuju i ovi rezultati koji su šareni i govore da su svi mečevi bili blizu. Po svemu prikazanom u prethodne 2-3 nedelje biće ovo duel odbrana u kojoj će verujemo Baltimor uspeti da pokrije ovaj hendikep

.Predlog za klađenje: Baltimor ne gubi sa tri i više poena razlike

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje