nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 11.Decembar

Članak otvarati do 19:00


Posle dugog razmišljanja rešili smo da se oprobamo i sa ovim predlogom. U pitanju je divizijski derbi u kojem će snage odmeriti Denver Bronkosi i Kanzas Siti Čifsi.
Čifsi su postavljeni za apsolutnog favorit sa kvotom 1,20, dok je margina za poene postavljena na 43,5.

Pre starta sezone svi su mislili da će mečevi u ovoj diviziji biti fenomenalni za praćenje, jer su svi skockali dobre timove, no sve je ostalo na tome. Jedno od najvećih razočaranja ove sezone su upravo Bronkosi koji igraju uz Hjuston najgori fudbal u ligi. Rasel Vilson se nije uklopio, Danijel Heket nije napravio dobru šemu, desile su se povrede nekih bitnih igrača i sve to je uticalo da Denver bude na samom dnu.

Danas im dolazi ranjeni Kanzas. Kanzas je prethodne nedelje poražen od Sinsinatija i taj poraz je zaboleo sigurno. Verujemo da će biti danas dodatno motivisani da se vrate na pravi kolosek.

Da bi ste pobedili Čifse vi morate imati potentan napad koji će pomerati lance i postizati poene. Na taj način se Patrik Mahoms i napad Čifsa drži na klupi i umara protivnička odbrana. Napad Denvera ova sezone je jedan od najgorih u ligi, Konkretno, na poslednjih pet mečeva su postizali 9, 10, 16 , 10 i 21 poen. Brojka od 25+ poena je misaona imenica za njih, a da bi ste dobili Čifse to morate ispuniti.

Denver je sada možemo reći redovna mušterija Čifsa. Na poslednjih sedam gostovanja Čifsi imaju isto toliko pobeda.

Odbrana Denvera je najbolja u ligi, ali ni oni neće moći tokom celog meča da drže napad Čifsa. Pobeda Čifsa se nameće, a mi igramo u hendikepu. Zaista je vredno pokušaja.

Predloga za klađanje: Kanzas dobija sa 8 i više poena razlike 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Pobeda Kanzasa 34-28

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje