četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Pitsburg Stilersi – Detroit Lajonsi- Najava meča sa predlogom

Ajmo da se okušamo sa jednim NFL predlogom. Ovo je deo sezone koji realno gledano nije zahvalan za klađenje, jer timovi igraju sa rezervrama i tu može svašta da se desi. Ipak, praksa ove sezone i nije baš takva. Mnoge ekipe zbog manjka predsezonskih utakmica polako ubacuju svoje startere, pa smo eto tako u prvom kolu gledali jednog Toma Brejdija, a juče je zaigrao i Patrik Mahoms.

Posle ove nedelje ima još jedno kolo i onda sledi ono pravo. Za očekivati je da će starteri polako da se ubacuju u vatru, te neke mečeve i vredi ispratiti.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Pitsburg Stilersi i Detroit Lajonsi. Pitsburg Stilersi su na svom Hanjc Fildu favoriti protiv 90% ekipa u ligi. Danas se njihova pobeda plaća kvotom 1,40 i to ćemo pokušati da naplatimo.

Zašto Stilersi?

Prema najavama večeras će startovati prvi kvoterbek Pitsburga Ben Rotelsberger. On je imao želju da zaigra i prethodne nedelje, ali stručni štab nije hteo ni da čuje. Sa Big Benom kao vođom napada Stilersi su jako opasni u napadu. Neverovatno je kako ovaj čovek svojom pojavom tera ove mlade nade da daju sve od sebe. Sa njim kao vođom Stilersi bi trebali da dolaze do poena bez problema.

Drugi razlog za igranje na pobedu Stilersa jeste to što su njhovi rezervni kvoterbekovi dosta jači. Mejson Rudlof i Dvejn Haskins vode otvorenu bitku za mesto broj dva. Svaki minut, svaka akcija je za njih bitna, jer će neko od njih dvojice naslediti mesto Big Bena, a to nije mala stvar. Za sada obojica igraju korektno i doneli su Stilersima pobede protiv Dalasa i Filadelfije.

Treći razlog je odbrana. Odbrana Stilersa je jaka kao njihovo ime. Čelična zavesa kad se spusti tada ne prolazi ništa. Napad Detroita je smešan bez obzira da li igrao Džared Gof, ili ne. Samo su Hjuston Tekansi u goroj situaciji od njih. Tamo je potpuna faza ribildinga i protiv ovakve odbrane njihov napad nema šta da traži. Gof je QB koji se ne snalazi najbolje pod pritiskom, a ova odbrana proizvodi možda i najveći u ligi.

Sve u svemu pobeda Stilersa ne bi trebala da se dovodi u pitanje. Čista pobeda se plaća kvotom 1,40 što se može iskoristiti za neki dubl, a mi preporučujemo opciju hendikepa na Stilerse koji nije previsok.

Predlog za klađenje: Čist 1 1,40

Opcija 2: Pobeda Stilersa sa 6 i više poena razlike 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje