petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pitsburg Stilersi – Nju Ingland Petriotsi – Najava meča

Drugo kolo NFL šampionata i kao i uvek gomila parova. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Pitsburg Stilersi i Nju Ingland Petriotsi. Zanimljivo, kladionice su ovde blagu prednost dale Nju Inglandu sa kvotom 1,70, dok je margina za poene postavljena na 40,5.

Hajnc fild je teren na kojem retko ko može biti favorit, a ovaj Nju Ingland nije u toj grupi to potpusujemo. Glavni razlog za ovakve kvote jesu povrede kod Stilersa koje jesu ozbiljne, ali daleko od toga da bi se postavile ovakve kvote. Glavna vest je da će Ti Džej Vot propustiti 6 nedelja. Povredio se bio i startni trkač Najdži Heris, ali on će igrati.

Ti Džej Vot je bez ikakve sumnje top igrač, možda i najbolji na svojoj poziciji. Odbrana će biti oslabljena, ali i ostatak te linije je odličan.

E sad, mnogo problema ima u Nju Inglandu. Kladionice su očigledno da je kvoterbek Mek Džons imao problema sa zdravljem ove nedelje i da nije mnogo trenirao. Generalno gledano Nju Ingland je slabo odigrao u napadu pre svega. Napadačka produkcija je bila baš loša, što i ne čudi, jer su ostali bez ofanzivnog koordinatora Džoša Mekdenijelsa koji je vodio napade dugo dugo. Bil Beliček još uvek nije odredio ko će imati ulogu ofanzivnog koordinatora, da li će biti Džo Džadž, ili Met Patriša ostaje da se vidi.

Zaista, Nju Ingland nije pokazao ništa protiv Majamija. Odbrana Stilersa je spustila napad Bengalsa na ispot 20 poena, a napad Bengalsa je za klasu iznad napada Nju Inglanda.

Predlog za klađenje: Stilersi ne gube sa više od 4 poena razlike 1,75

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje