četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 18. Septembar

Članak otvarati 22:00


Da probamo sa jednom opkladom koja je i te kako vredna rizika. Meč koji pratimo odigraće Denver Bronkosi i Hjuston Teksansi. Denver je favorit sa kvotom 1,20, dok je margina za poene postavljena na 45,5.

Sve osim pobede Denvera biće ne veliko nego ogromno iznenađenje. Rasel Vilson i njegovi Denver Bronkosi nisu počeli najbolje. Igra sudbine je htela tako da Rasel Vilson svoj prvi meč u dresu Denvera odigra protiv svog dojučerašnjeg tima Sijetl Sihoksa. Posle mnogo muka i peripetija Denver je taj meč izgubio. Naravno, mediji u Americi nisu imali milosti prema Raselu Vilsonu i zbog toga verujemo da će večeras biti dodatno motivisan.

Naravno, treba biti realan i reći da nije Rasel Vilson krivac za poraz. Ne može on da utiče na akcije koje poziva ofanzivni koordinator i igre njegovih trkača koji su ispustili dva puta loptu u crvenoj zoni. Prosto, da su to iskoristili Denver bi lako dobio, no nećemo sad od tome.

Denver čini se ima zicer, jer im dolazi Hjuston koji je u fazi ribildinga. U prvom kolu Hjuston je igrao nerešeno sa divizijskim rivalom Indijanapolis Koltsima. Bili su veliki autsajderi, no ta južna divizija AFC-a po pravilu donose iznenađenje. Nije prvi put da se Indijanapolis i Tenesi sapliću protiv slabijeg Džeksonvila i Hjustona. Prosto, to je divizijsko rivalstvo i to je normalno.

Van svoje divizije Hjuston je druga priča. Imaju mladog kvoterbeka, realno gledano slab tim i danas su veliki autsajderi.

Mišljenja smo da će Rasel večeras biti na svom nivou kao i ostatak tima i da će u najmanju ruku Denver postići 4 tačdauna.

Predlog za klađenje: Denver više od 26,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Denvera 16:9

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje