petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pitsburg Stilersi – Sinsinati Bengalsi – Najava meča

Deseto kolo NFL šampionata donosi nam divizijski duel severne divizije AFC konferencije između Pitsburg Stilersa i Sinsinati Bengalsa. Prema kladionicama veliki favorit je Pitsburg sa kvotom 1,30, a hendikep je postavljen na 6,5 poena. Apsolutno pravilno postavljene kvote i mi to verovatno pratimo.

Pitsburg Stilersi:

Pitsburg Stilersi nastavljaju da gaze. Nakon pobede u derbiju protiv Baltimora ekipa iz grada čelika je savladala Dalas u gostima. Pobeda je izvojevana na mnogo teži način nego što se očekivalo, ali tome treba pridodati da su Stilersi u meč ušli veoma potcenjivački. U tom meču Dalas je igrao sa četvrtim kvoterbekom, bez sijaset startera, te taj sport start svakako nije bio iznenađujuć. No, po ko zna koji put Stilersi su pokazali da su pobednička franšiza. I u teškim trenucima kada su gubili i kada im se kvoterbek povredio, oni su uspeli da pronađu način da pobede i to je veliki plus. Prosto, oni imaju tu pobedničku kulturu i da bi njih pobeditli morate igrati svih 60 minuta sa 100% svojih mogućnosti.

Stilersi izgledaju sjajno na oba strana terena i ako ovako nastave završiće kao prvi u svojoj diviziji, ali i konferenciji.

Sinsinati Bengalsi:

Bengalsi idu u pravom smeru. Draftovanje Džoa Buroa je bila sjajna stvar po ovu franšizu i pred njima je blistava budućnost. Iako je Burou ruki, na terenu izgleda kao pravi vođa. Napad im je skroman na papiru, ali on svojim sjajnim sposobnostima taj napad predvodi fenomenalno. Nema straha u njegovim očima, nema onih klasičnih ruki grešaka i Bengalsi kada se budu pojačali biće veoma dobri.

Ono što je veliki problem za Bengalse jeste očajna ofanzivna linija koja dozvoljava da njihov kvoterbek bude na vetrometini i da ga protivnički defanzivci tuku do mile volje. Odbrana je takođe očajna, ali Bengalsi idu u rebilding i da bi se sastav popunio potrebno je vreme.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Divizijsko rivalstvo sa sobom uvek donosi veliku borbu, i tako će biti i danas. Bez obzira što su Stilersi veliki favoriti mi verujemo da oni sebi neće dozvoliti grešku iz prošle nedelje kada su u meč ušli potcenjivački.

Ono na šta mi idemo jeste jako agresivna odbrana Stilersa koja gazi sve pred sobom. Zaista, ta odbrana je po svim statističkim parametrima u samom vrhu NFL lige i danas Buroa čeka jako jako težak dan. Kao reper bismo uzeli meč protiv Baltimor Rejvensa, jer Rejvensi imaju snažnu odbranu kao i Stilersi. U tom meču Bengalsi su postigli samo tri poena, i ne bi bilo iznenađenja kada bi se takav scenario ponovio.

Sa druge strane jako dobra vest je da Stilersi mogu da računaju na Bena Rotelzbergera. Big Ben je bio na COVID19 listi, ali na kraju može da igra. Sa njim kao vođom napada Stilersi izgledaju odlično, a protiv očajne odbrane Bengalsa sigurno će imati prostora.

Na kraju, ovde igramo na kartu sjajne odbrane Stilersa koja će nadjačati ofanizvnu liniju Bengalsa i tako terati Buora na mnogo grešaka. I idemo na činjenicu da je napad Stilersa dovoljno dobar da pregazi očajnu odbranu Bengalsa.

Predlog za klađenje: H1 -6,5 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje