subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Plejof: U Teksasu znamo ishod? Rivers ide korak dalje?

Kratke najave mečeva Plejofa Istočne konferencije možete pročitati ovde: Cleveland – Indiana i Toronto – Milwakuee.


U Teksasu se igra repriza prošlogodišnjeg duela četvrtfinala Zapada kada je San Antonio počistio Memphis Grizzlies rezultatom 4-0. Istina, prošle sezone Grizliji su muku mučili sa povredama i nisu mogli da pruže veći otpor. Ove sezone Marc Gasol i Mike Conley – vodeći igrači ekipe iz Tenesija uspeli su 2x da savladaju ekipu Grega Popovića, ali treba reći da u jednom duelu nije učestvovao defanzivni kralj i prvi ofanzivni igrač Suprsa – Kawhi Leonard.

Tim iz Memphisa biće oslabljen neigranjem defanzivnog specijaliste Tony Allena.

Ove sezone se nikako ne očeuje čišćenje, ali prolazak dalje San Antonia ne bi trebao da izostane. Kladionice daju najmanju marginu na rezultat serije 4-1 (kvota 2.55), a mi smo mišljenja da će serija otići u 6 utakmica u korist Spursa (kvota 4.15).


Ekipa koju je Doc Rivers doveo 4x zaredom do Plejofa će imati težak zadatak već u prvoj rundi pošto nasrpam sebe imaju ekipu Utah Jazz koja nije za podcenjivanje. Ova dva kluba su odigrala 4 meča u regularnom delu sezone i 3x je slavio tim iz Holivuda. Clippersi možda imaju i po poslednji put šansu da u sastavu Chris Paul, DeAndre Jordan i Blake Griffin urade nešto više. Prošle godine su izgubili od Portlanda nesretnim povredama te su Austin Rivers i Jamal Crawford davali sve od sebe, ali nije bilo dovoljno.

Ni ovoga puta neće biti kompletni, bar u prvom meču neće biti beka Austin Riversa.

Ova serija ima potencijala da ode i u 7 utakmica i zaista će biti zanimljivo. Da Clippersi pobede 4-3 kvota iznosi 3.75, dok se za pobedu Utah Jazz od 4-3 plaća 8.75.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje