ponedeljak, 04. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Počele pripreme kandidata za učešće na Evropskom prvenstvu

U Kragujevcu su danas počele pripreme kandidata za učešće na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj koje će se održati od 4. do 16. januara.

– U hodu ćemo se okupljati na pripremama zbog obaveza igrača u Evro kupu i poslednjeg kola italijanske lige u utorak. Imamo mesec dana priprema da obnovimo i unapredimo stvari na kojima smo radili prošle godine. Treniraćemo u Kragujevcu i Beogradu i imati tri provere, na turniru u Mađarskoj i treninzima sa Hrvatskom i Nemačkom. Posle lakše grupe na EP očekuje nas 1/8 finala protiv nekog od jačih protivnika i to je prvi cilj koji je pred nama- rekao je Uroš Stevanović, savezni selektor.

Podsetimo,na spisku su: Branislav Mitrović (Turkvan), Radoslav Filipović (Oradea), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Nemanja Ubović ( Vuljagmeni), Nemanja Vico ( Primorac), Đorđe Lazić (Breša), Bogdan Gavrilović (Radnički), Sava Ranđelović (Vašaš), Petar Jakšić (Partizan), Nikola Jakšić (Novi Beograd), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnićki), Strahinja Rašović (Vašaš), Marko Radulović (Novi Beograd), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Dušan Mandić (Ferencvaroš), Viktor Rašović (Nojzi la Sek), Filip Janković (Radnički), Nikola Lukić (Novi Beograd), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Marko Radović (Crvena zvezda), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Marko Dimitrijević (Partizan), Luka Gladović (Partizan).

Pored Uroša Stevanovića u stručnom timu su: pomoćni treneri Stefan Ćirić i Darko Bilić, trener za golmane i video analizu Miloš Ostojić, kondicioni trener za rad na suvom i u vodi Dajana Zoretić, doktori Nikola Repac i Ivan Marjanović, fizioterapeuti Vladimir Radović i Aleksa Nikolić , trener za golmane Žarko Petrović.


Photo by Philippa Rose-Tite on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje