petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Podolski se odrekao para, da bi zaigrao u Poljskoj!

Bivši nemački reprezentativac – Lukas Podolski otkrio je da je drastično smanjio platu da bi se pridružio poljskom timu Gurnik Zabrze.

36-godišnji Podolski, koji je poljskog porekla, želi da završi igračku karijeru u klubu, sa čime saoseća cela njegova porodica.

Neću nikoga iznenaditi rekavši da sam se odrekao puno novca da bih ispunio svoj san o završetku karijere u Zabrzeu“, rekao je bivši napadač Bajerna iz Minhena i Arsenala za magazin SportBuild.

Podolski je poslednji put igrao u turskom Antaliasporu – klubu sa mnogo ozbiljnijim finansijskim mogućnostima od Gurnika. Podolski će biti jedan od najbolje plaćenih napadača u poljskom šampionatu, ali kako kaže, njegova plata ne može da se poredi sa onom koju je primao negde drugde. Otkrio je da je imao ponude klubova iz Sjedinjenih Država, Meksika, Katara i Indije.

Lucas Podolski rođen je u Glivicama, vrlo blizu Zabrzea, a većina njegove rodbine i dalje živi u južnom poljskom gradu. Gurnik Zabrze je jedan od najuspešnijih timova u Poljskoj sa 14 titula, ali nije postao šampion od 1988. godine. Prošle sezone tim je završio na desetom mestu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje